Češky začínají cestu libereckým turnajem. Přijďte je podpořit přímo na stadion!

0

Už dnes začíná cesta českých reprezentantek libereckým turnajem Women’s Euro Hockey Tour. V Home Credit Areně se od středy až do neděle konají souboje těch nejlepších evropských týmů. Češky začínají proti Němkám. Buďte u toho!

Turnaj se rozběhl dvěma duely už ve středu, každopádně až dnes se do hry dostává český tým. Jde o významnou událost, jelikož turnaj seriálu WEHT se na území České republiky koná vůbec poprvé.

Mimo jiné to potvrzuje i raketový vzestup českého ženského hokeje. Dva bronzy z posledních mistrovství světa, přesvědčivé výkony a výsledky ve WEHT, skvělé stříbro reprezentantek do osmnácti let na MS a v neposlední řadě také působení českých hráček v zámořské PWHL.

Trenérka týmu Carla MacLeodová, jež ve zmiňované lize trénuje Ottawu, nominovala také hvězdy, které se v nově vzniklé soutěži prosazují čím dál více. Na vlastní oči tak bude k vidění Aneta Tejralová, Denisa Křížová, Kateřina Mrázová a Tereza Vanišová. Pozornosti by však neměly ujít ani hvězdy, které září ve Skandinávii.

Zápas proti Německu začne od 18:00, nicméně ještě před ním je na programu utkání mezi Švýcarskem a Finskem (14:30). Hala bude otevřena hodinu před utkáním, přičemž během zápasu bude k dispozici fanshop českého hokeje s možností zakoupit merchandising.

Co je dobré vědět?

  • start utkání Česko – Německo -> 18:00
  • bezplatné parkování u Home Credit Areny (Parkoviště sportovní areál)
  • pro cestující MHD – zastávka Aréna, autobus č. 17, zastávka Vápenka, tramvaj č. 2 a 3 a poté 10 min pěšky
  • vstupenky k zakoupení na tomto odkazu
  • program a nominace týmu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *