Analýza zápasu NHL: Washington – Winnipeg Jets

0

Na tento zápas se hodně těším, ve skvělý čas pro evropského fanouška NHL, ale taky dva týmy, které jsou úplně v jiné pozici. Capitals bojují o play off a nemůžou si tak dovolit ztrácet body. Proti nim budou stát Jets, kteří naopak usilují o první příčku západní konference, která není příliš vzdálená – tři body, ale mají zápas k dobru.

Trošku mi vidle do této sázky hází ještě sobotní program, Capitals hrají o půlnoci z pátku na sobotu doma s Hurricanes, kde je v bráně Capitals potvrzen Kuemper (30 startů, úspěšnost zákroků 88.97 %, 1 čisté konto), takže proti Jets by měl být v bráně Lindgren (37 startů, 91.06 %, 4 čisté konta). Což není problém, ale Jets čeká v sobotu zápas od 18. hodin (SEČ) venkovní zápas s New York Islanders a za 23 hodin hrají proti Capitals. Když je krátká doba mezi zápasy a ještě přelet, tak to není dvakrát ideální na výkon, ale věřím tomu, že Jets zvládnou oba zápasy. Jestli mají v bráně Hellebuycka anebo Brossoita je v letošní sezóně fakt jedno, oba chytají skvěle a jsou přes 92 % v úspěšnosti zákroků.

Domácím bude scházet trojice Backstrom, Oshie, Protas (čtvrtý nejlepší asistent z Capitals, 23 asistencí). Jets mají marodku skoro prázdnou, scházet bude jen Vilardi, což ztrátou rozhodně je, ale jelikož je jediný, tak to zalepit dokážou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *