Hokejová Chance liga nám finišuje a Kozlové mají před sebou poslední tři utkání, které rozhodnou o tom, zda se Kolínští hokejisté probojují do vyřazovací části letošní sezony.

Díky zlepšeným výkonům a skvělé gólové produkci v posledním zápasech si hokejový Kolín zajistil účast v Chance lize i pro další sezonu a nyní se může soustředit na boj o předkolo PLAYOFF.

Ve čtvrtek 22.2. SC Kolín vyhrál na samostatné nájezdy v krásném zápase v Třebíči (utkání se hrálo před kamerami ČT Sport) a ve středu 28.2. odehrajeme utkání ve Vsetíně.

Díky zlepšeným výkonům a skvělé gólové produkci v posledním zápasech si hokejový Kolín zajistil účast v Chance lize i pro další sezonu a nyní se může soustředit na boj o předkolo PLAYOFF.

Čekají nás 2 domácí a 2 venkovní utkání. Ve čtvrtek 22.2. zajíždíme do Třebíče (utkání od 17,30 můžete sledovat na ČT Sport) a ve středu 28.2. odehrajeme utkání ve Vsetíně.

A na domácím ledě nejprve v sobotu 24.2. od 16 hod přivítáme v Kolíně hokejisty HC STADION LITOMĚŘICE a poslední utkání základní části nás čeká v pátek 1.3. od 18 hod, kdy přivítáme na domácím ledě tým HC SLAVIA PRAHA. Tato utkání můžou rozhodnout o tom, kdo se letos podívá do předkola PLAYOFF, které startuje v pondělí 4.3.2024.

Jak je vidět, čeká nás výživný hokejový týden, který slibuje napínavé a třaskavé hokejové bitvy, které si zaslouží Vaši pozornost a návštěvu hokejového stánku v Kolíně. Vaši podporu budou naši hokejisté potřebovat.

AUKCE OBRAZU A HOKEJOVÝCH DRESŮ

V sobotu 28.února ve 20 hodin končí AUKCE unikátního obrazu HOKEJ SRDCEM, který malovali samotní hráči a trenéři našeho týmu.

Po odehrání základní části zahájíme AUKCI jedné sady dresů A týmu pro letošní sezonu 2023/24. Aukce bude zahájena v pátek 1.3. po skončení utkání se Slavií Praha. Nenechte si ujít příležitost a získejte hraný dres svého oblíbeného hráče Kozlů.

Pojďme si společně užít závěrečnou část letošní hokejové Chance ligy společně přímo na zimním stadionu v Kolíně a podpořte KOZLY v boji o PLAYOFF.

Těšíme se všichni na Vás

Za hokejový klub SC Marimex Kolín

 Daniel Tobola

Obchodní a marketingový ředitel
SC Marimex Kolín 

daniel.tobola@sckolin.czwww.sckolin.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *