Dalibor Dvorský bude působit v týmu Wolves v Ontario Hockey League

0

SUDBURY – Kariéra slovenského hokejisty Dalibora Dvorského bude pokračovat v kanadské juniorské soutěži Ontario Hockey League (OHL). Po předčasném konci ve švédském IK Oskarshamn se dohodl na spolupráci se Sudbury Wolves a poprvé v kariéře okusí zámořský hokej. Klub potvrdil angažování 18letého útočníka na oficiální stránce.

F vys vgfy gfd bxfsfg jzrh.
Zdroj: twitter.com

Švédský klub ve středu informoval o ukončení spolupráce s Dvorským, který v létě podepsal dvouletou smlouvu. Za Oskarshamn nastoupil v nejvyšší švédské soutěži na 10 zápasů, ve kterých nebodoval a do statistik si připsal šest mínusových bodů. Sudbury má na něj práva v zámořských juniorských soutěžích od loňského draftu CHL.

„Dalibor je hráč světové třídy a jsme velmi rádi, že ho vítáme v našem klubu. Těšíme se, že mu pomůžeme v rozvoji. I on je velmi nadšený, že se připojí k našemu týmu. Naši fanoušci budou mít velké štěstí, že ho budou moci sledovat,“ řekl generální manažer Wolves Rob Papineau. 

Dvorského získal v letošním draftu NHL z 10. místa klub St. Louis Blues, se kterým následně podepsal tříletý nováčkovský kontrakt. V Sudbury se setká is krajanem, obráncem Jakubem Chromiakem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *