Christián Jaroš zůstává v KHL. Podepsal dvouletou smlouvu a setká se s dalším Slovákem

0

ČEREPOVEC – Slovenský hokejista Christián Jaroš by měl nadále pokračovat ve své kariéře v ruské KHL. Se Severstalem Čerepovec podepíše v nejbližší době dvouletý kontrakt, informoval portál championat.com i oficiální stránka klubu. Čerepovec získal práva na obránce od CSKA Moskva výměnou za finanční kompenzaci.

K fyfmlm bxfcnh.  xf ydxcgnv.
Zdroj: TASR

Sedmadvacetiletý Jaroš působil v úvodu minulé sezóny v dresu Avangardu Omsk, odehrál 24 zápasů a získal 9 bodů (3+6). V prosinci však přestoupil do CSKA, kde přidal dalších 16 duelů a zaznamenal tři asistence. V play-off pro zranění nenastoupil, ale těšil se s týmem ze zisku Gagarinova poháru. V mužstvu oficiálně skončil 1. července a byl omezen volný hráč. 

Přečtěte si také CHL: Ceman je šťastný z přístupu Košic, kabina říká o frustrujícím konci, Mannheim poděkoval za souboj

V dresu slovenské reprezentace startoval na třech světových šampionátech (2016, 2018 a 2019). Byl také součástí týmu, který vybojoval bronzové medaile na mistrovství světa do 20 let v Kanadě. 

Přečtěte si také HC Slovan přišel o dva klíčové hráče, do Bratislavy přichází náhrada ze Zemplína

V Čerepovci působí i slovenský útočník Adam Liška, který od úvodu ročníku nastoupil na 18 utkání a připsal si čtyři góly a stejný počet asistencí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *